Політика конфіденційності

Політика конфіденційності https://www.vasylevskyfund.org/

Останнє оновлення 25.08.2022

Благодійна організація «Благодійний фонд імені Михайла Василевського» піклується про ваші персональні дані й робить все можливе, щоб захистити їх. У цій Політиці конфіденційності ми пояснюємо, які ваші персональні дані збираються, зберігаються та використовуються і що відбувається з ними, коли ви використовуєте вебсайт https://www.vasylevskyfund.org/.

У Політиці конфіденційності ми відповідаємо на такі питання:

  1. Хто ми?

  2. На що поширюється Політика конфіденційності?

  3. Які дані ми збираємо і навіщо?

  4. Згода користувача.

  5. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

  6. Чи передаємо ми дані третім особам?

  7. Чи передаємо ми ваші дані за межі Європейської економічної зони?

  8. Чи використовуємо ми файли кукі?

  9. Які права ви маєте на свої дані?

  10. Як ми оновлюємо Політику конфіденційності?

 

1. Хто ми?

Ми,  Благодійна організація «Благодійний фонд імені Михайла Василевського»,  розташовані за адресою: 02081, Україна, місто Київ, вул. Урлівська, 23-А кв. 171. Далі в тексті Благодійний фонд згадуватиметься як «ми», вебсайти Благодійного фонду як «наш». Ми визначаємо, які, з якою метою і як саме оброблятимуться ваші персональні дані.

У разі виникнення питань ви можете з нами зв'язатися, надіславши електронний лист на пошту mail@vasylevskyfund.org. Також ви можете надіслати листа за адресою 02081, Україна, місто Київ, вул. Урлівська, 23-А кв. 171.

2. На що поширюється Політика конфіденційності?

Ця Політика конфіденційності поширюється на наш вебсайт: https://www.vasylevskyfund.org/.

 

3. Які дані ми збираємо і навіщо?

Дані, які ми збираємо, діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач.

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш сайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки й поліпшення нашого сайту. Сюди входять такі дані: IP-адреса, UTM-параметри, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookie (кукі) й дані про вашу взаємодію із сайтом (сесійний ID).


До сесійного ID входить: ваша взаємодія із сайтом; назва вебсайту, з якого ви перейшли на наш сайт; використані вами функції сайту; використані вами сторінки на нашому сайті; спосіб використання нашого сайту; дії, які ви робите на сайті, якщо такі дії присутні. Технічна інформація є неперсоніфікованою та не дозволяє ідентифікувати особу без даних, що надаються користувачем за його згодою.

Дані, що надаються користувачем. Для того, щоби правильно ідентифікувати та ефективно використати ваш благодійний внесок, мати змогу повернутися до вас із зворотним зв’язком за результатом публічного збору чи результатом використання зібраних коштів, а також мати можливість ідентифікувати ваш платіж для відповіді на ваші подальші питання, нам потрібно ваше повне ім'я, прізвище, номер телефону, платіжна інформація та email-адреса.

Ще раз стисло про те, які персональні дані ми збираємо і навіщо:

  • дані, надані користувачем

    • ім'я

    • email

  • виконання статутних цілей

  • комунікація між сайтом та користувачем

  • уможливлення клієнтської підтримки та оброблення звернень благодійників

  • статистика

  • аналіз активності на вебсайтах та здійснених користувацьких операцій та благодійних внесків дані, що збираються автоматично

  • технічна інформація

  • файли cookie

  • технічна інформація

  • робота сайту

  • аналітика роботи сайту

  • фандрейзинг та маркетинг (*)

  • розсилка звітів та інформування про активності Благодійного фонду (*)

(*) ви можете у будь-який момент відписатись від розсилок Фонду у відповідному каналі комунікацій за допомогою стандартних доступних вам засобів (наприклад, заповнити форму «Відписатися» на сайті, або опція “Відписатися” в особистому кабінеті), після чого ми перестанемо використовувати надані вами дані з цією метою. Також ви можете написати нам відповідний запит на електронну пошту mail@vasylevskyfund.org.

Зверніть вашу увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 16 років. Якщо ви є таким користувачем або ж ви законний представник користувача, будь ласка, повідомте нас про це на електронну пошту mail@vasylevskyfund.org.

4. Згода користувача.

Відповідно до Закону, ми здійснюємо обробку ваших персональних даних у вищезазначених цілях на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону користувачем Сайту.

Реєструючись на нашому Сайті з будь-якою із зазначених цілей, ви підтверджує те, що ознайомлені з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначеній у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Фондом, шляхом проставлення галочки у графі «Я ознайомлений (-на) з умовами використання сайту та погоджуюсь, що введена мною особиста інформація буде використана згідно з Політикою конфіденційності Фонду».

 

5. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігаємо ваші дані протягом 36 місяців, після чого дані видаляються у встановленому законодавством порядку Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. В такому разі ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.

 

6. Чи передаємо ми дані третім особам?

Ми використовуємо ваші дані для здійснення статутної діяльності та виконання наших зобов’язань за укладеними із вами правочинами й можемо їх передавати на наступних підставах:

Виконання норм законодавства. Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно:

  • для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства;

  • для запобігання незаконному використанню нашого сайту або порушення Умов використання нашого сайту й наших політик;

  • для захисту від претензій третіх сторін;

  • для допомоги в запобіганні або розслідування шахрайства.

Передача третім сторонам. Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам на основі публічної оферти для обробки від нашого імені з дотриманням технічних і організаційних заходів для захисту ваших особистих даних — наприклад, для обробки кредитних карт і платежів.

7. Чи передаємо ми ваші дані за межі Європейської економічної зони?

Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в Нідерландах. За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але, можливо, нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. У разі виникнення необхідності трансферу ми застосуємо необхідні заходи захисту даних і запитаємо вашу згоду, за винятком тих випадків, якщо трансфер даних буде необхідний для виконання правочину.

8. Чи використовуємо ми файли cookie?

Ми використовуємо файли cookie, необхідні для функціонування сайту. За допомогою файлів cookie ми отримуємо технічну інформацію, зазначену в п.3.

Якщо ви хочете відключити cookie, то ви можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:

 

9. Які права ви маєте на свої дані?

У вас як у суб'єкта персональних даних є наступні права:

  • Право на доступ до інформації. Ви можете отримати інформацію і звернутися за додатковим поясненням щодо джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних, механізму автоматичної обробки персональних даних, доступу до персональних даних третіх осіб, тощо.

  • Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому контролеру.

  • Право на обмеження оброблення. Ви маєте право пред'явити нам вмотивовану вимогу щодо часткової або повної заборони обробляти ваші персональні дані.

  • Право на зміну або видалення даних. Ви маєте право пред'явити нам вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

  • Право на подачу скарг. Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу — Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua.

  • Право на видалення інформації. Ви можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Щоб скористатися своїми правами, напишіть нам електронного листа на електронну пошту mail@vasylevskyfund.org.

Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу — Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на електронну пошту omb@ombudsman.gov.ua.

10. Як ми оновлюємо Політику конфіденційності?

Ми можемо на власний розсуд вносити зміни чи доповнення до цієї Політики конфіденційності у разі потреби, у тому числі у зв’язку із змінами законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних».

У разі внесення змін до цієї Політики ми зазначимо дату нової редакції (вгорі на цій сторінці). Політика конфіденційності зі змінами й доповненнями набуває чинності й застосовується до вас з дати такої редакції. Отже, ми радимо періодично переглядати цю Політику, щоб знати, як ми захищаємо вашу інформацію.

Відбудуємо Україну разом!